joi, 2 mai 2013

Acer lanseaza un telefon ieftin si bun

Acer vrea sa intre din ce in ce mai mult pe piata de smartphone-uri performante dar ieftine. Si va spun ca le iese de minune pentru ca anul trecut am butonat pentru o zi Acer CloudMobile S500 si mi-a lasat o parere foarte buna. Noul telefon se numeste Liquid E2 si are un procesor quad core.
Pe langa ca este un model quad core, el va fi disponibil si intr-o versiune dual SIM. Ai la dispozitie un ecran IPS de 4.5″ (11.4 cm) cu rezolutia de 960*540 pixeli, 4 GB memorie interna si 1 GB de RAM. Camera este de 8 MP, are senzor BSI ce filmeaza fullHD si promite ca nu vei avea intarziere la declansare chiar deloc, plus camera frontala de 2 MP. Dispune de 2 difuzoare stereo cu tehnologie DTS Sound, baterie de 2000 mAh care rezista 450 de ore in standby si 9 ore in convorbiri.
In rest, are tot ce ar trebui sa aiba un telefon modern. Are GPS, slot microSD, Wi-Fi, Bluetooth, port microUSB si ruleaza Android 4.1. Masoara 131 x 68 x 9.9 mm si cantareste 140 de grame cu tot cu baterie. Se va lansa pentru inceput in Belgia, Olanda, Ucraina, Franta, Spania, Marea Britanie, Italia, Germania si Rusia. Pretul sau este de 229 de dolari si speram sa ajunga si in Romania.
Acer Liquid E2 Acer mai lanseaza un telefon ieftin si bun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu